ikoeri
ikoeri
O
- Nazwa użytkownika
- ikoeri
- 37
- Wizyt
- 80
- Ostatnia aktywność
- Role
- Member
Komentarz
-
Nadal nie da sie oglądać . Na przykład eleven sport 1 w tej chwili co chwile buforuje się
-
Fokus tv co chwile sie zatrzymuje.
-
Od kilku dni na kanałach H i H2 obraz zacina się dosłownie co 2 lub 3 sekundy. Nieda sie tego oglądać.
-
Jaka jest szansa na DTX ?
-
Już jest ok . Dziękuję
-
@Admin powiedział(a): @ikoeri said: Już kiedyś o tym pisałem ale problem nadal istnieje ,mianowicie ! National Geographic wiecznie zniekształcony głos , chodzi kilka minut dobrze i ponownie głos się psuje a zwłaszcza przy przejściac…
-
@anettah77 powiedział(a): to nic nie działa!Uwazajcie! Bzdury kolego gadasz ! Ja korzystam i nie narzekam.
-
@Admin powiedział(a): @ikoeri said: Czy nie można dodać jakichś kanałów np,[censored] via [censored] explore, czy podobnych w miejsce np History który jest zdublowany? Serdecznie witamy! Obecnie zbieramy życzeni…
-
Wczoraj zakupiłem ponownie pakiet platinum a wciąż otrzymuję komunikat że jutro subskrybcja wygasa.`W dodatku nie otrzymałem żadnego potwierdzenia.
-
Jak ponowić abonament bo mi jutro wygasa . Czy mam ponownie dodać do koszyka?
-
Problemy z dźwiękiem na National Geographic.Nagminnie powtarzający się problem z dźwiękiem o którym już raz pisałem , problem nadal występuje
-
Dosyć częste problemy z głosem na National Geographic.