Polbox na Samsung tv
Kiedros1983
Member
Witam mam pytanie kiedy będzie można ściągnąć aplikacje polbox na Samsung smart tv
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Witamy serdecznie!
Jeszcze nie mamy informacji na podany temat
Witam, czy jest cos nowego w temacie aplikacji Polbox TV na Samsung Smart TV? I jesli macie w planie aplikacje na Apple TV? Dziekuje.
Witamy serdecznie!
Kiedy będzię możliwość pobrać aplikację dla smart tv, informacja będzie wyświetlona na stronie internetowej
witam, czy jest już jakiś przewidziany termin publikacji aplikacji na samsung smart tv ? brak tej aplikacji jest jedynym powodem jaki powstrzymuje mnie przed wykupieniem abonamentu w polbox. Chętnie przetestuje wersję beta jeżeli takowa istnieje.
Proszę o informację.
pozdrawiam
Serdecznie witamy!
Aplikację na Smart TV jest dostępna do testowania dla telewizorów Samsung z Tizen wersji od 3.0 i wyżej.
Napisaliśmy instrukcję w liście prywatnym
Gorąca linia pomocy technicznej + 1 (716)-405-0-400
Dziękujemy,
PolBox.TV
Witam mam takie pytanie czy coś wiadomo z aplikacja na samsung smart tv kiedy będzie? A może można już testować?
Serdecznie witamy!
Aplikację na Smart TV jest dostępna do testowania, skontaktujemy się telefonicznie z Panią.
Dziękujemy,
PolBox.TV
Witam ,własnie zakupiłam telewizor Samsung i nie widzę waszej aplikacji ,jest ona w jakiś sposób dostępna ?
Serdecznie witamy!
Aplikację na Smart TV jest dostępna przez link, skontaktujemy się telefonicznie z Panem.
Dziękujemy,
PolBox.TV
Witam, moglbym rowniez poprosic o ta wersje do testowania na Tizen ?
Dzieki z gory.
Serdecznie witamy,
wysłaliśmy instrukcję z oprogramowania urządzenia Pana na e-mail.
Dziękujemy,
PolBox
Czy mógłbym również poprosić o w/w link?
Z góry dziękuje.
Serdecznie witamy!
Prosimy sprawdzić e-mail, wysłaliśmy instrukcję jak zainstalować aplikację PolBox.TV na Samsung Smart TV Tizen.
Bardzo proszę o instrukcję do instalacji aplikacji PolBox.TV na smart tv Samsung Tizen.
Dziękuję i pozdrawiam
Witam, moglbym rowniez poprosic o ta wersje do testowania na Tizen ?
Dzieki z gory.
Proszę o instrukcję do instalacji aplikacji PolBox.TV na smart tv Samsung Tizen.
Dziękuję i pozdrawiam
Serdecznie witamy,
otrzymał Pan odpowiedź na e-mail. Prosimy sprawdzić skrzynkę pocztową.
Pozdrawiamy,
Zespół PolBox.TV