Fire stick TV i Fire stick 4k
Damian
Member
Witam,
Mam kilka pytań odnośnie korzystania z aplikacji POLbox na fire stickach. Obecnie posiadam dwa fire stick(w tym 4k) i jestem super zadowolony z nich. Aplikacja działa o niebo lepiej niż manualne szukanie programów w przeglądarce internetowej telewizora. Prosze rowniez updatowac form bo jest tam komentarz ze Polbox nie działa na Firestick 4k i jest to nieprawda. https://forum.polbox.tv/discussion/104/ogladaj-polbox-tv-przez-amazon-fire-tv-stick#latest
Moje uwagi
- Suwak postępu(czas) podczas oglądania archiwum nie posuwa się do przodu - z tego względu czasem ciężko jest pominąć reklamy. Również byłoby super gdyby zapamiętywał położenie suwaka czasu (podobnie jak na netflix) można byłoby wtedy szybko wrócić do oglądania wcześniej zaczętego programu.
- VOD - niektóre seriale nie działają - Wataha 3 sezon każdy epizod to pierwszy odcinek, coś tu nie gra na fire sticku bo gdy włączam Watahę na PC działa bez zarzutu.
- Czy jeżeli będzie jakiś update do aplikacji czy zostanie on przeprowadzony automatycznie czy muszę ponownie ściągnąć plik z linku i powtórzyć operację instalacji?
Dzięki za pomoc.
Otagowano:
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
na VOD jest bardzo mało tytułów a jak wpisujesz w wyszukiwanie to niema filmów poprawcie to jak jest to możliwe ok i jak możecie zróbcie porządek w bibliotece seriale do seriali bajki do bajek bo jak widzę że bajki są fantastyce to mnie to śmieszy albo seriale w horrorach bo film horror a serial horror to nie to samo przede wszystkim się dublują bo są tu i tu
Dzień dobry,
Zgłoszenie Pana jest w opracowaniu.
Prosimy czekać na wiadomość na adres mailowy.
Dziękujemy, PolBox.TV
Serdecznie witamy!
Aby pomóc w rozwiązaniu tego problemu, najlepiej byłoby skontaktować się telefonicznie.
W których godzinach można do Państwa zadzwonić?
Gorąca linia pomocy technicznej + 1 (716)-405-0-400
Dziękujemy,
PolBox.TV