Kanale sportowe
BobGasior
Member
Bede bardzo wdzieczny za dodanie polsatow sportowych
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Witamy serdecznie!
Przekażemy informację do odpowiedniego działu
Thanks))
Serdecznie witamy!
[censored] sport premium 1 i [censored] sport premium 2 nie są dostępne na naszej liście kanałów.
Dziękujemy bardzo za podaną informację, przekażemy do odpowiedniego działu.
Mocno popieram dodanie wszystkich kanalow sportowych Polsatu. Jest [censored], [censored] 2, [censored] News to pewnie i moze byc [censored] Sport i [censored] Sport Premium. Pewnie to bedzie drozej kosztowac, ale chyba warto taka oferte klientom zlozyc..
Dziękujemy za taką propozycję!
Przekerujemy te informacje do działu, który tym się zajmuje.
nie ma tutaj sensu o nic się prosić, używałem tej tv prawie przez rok, obiecali,obiecali i nic nie dodają, cena z kosmosu, plus za archiwum, ale się nie łudź, na nowe kanały, pewnie usuną tego posta, jak coś jest o wiele lepsza, ma wszystkie kanały sportowe i nie tylko, oraz archiwum
Serdecznie witamy!
Jesteśmy wdzięczni, że Pan korzysta z usług PolBox.TV i jest częścią naszej wielkiej rodziny. Każdy klient jest cenny dla nas. Chętnie pomożemy Panu w rozwiązaniu jakichkolwiek pytań. Niestety w chwili obecnej numer kontaktowy Pana jest niedostępny z tego powodu prosimy napisać do nas na info@polbox.tv. Nasi pracownicy chętnie udzielą Panu fachowej porady.
prosiłem chyba z rok temu o kanały HGTV, oraz [censored] sport 2, i już chyba w maju kiedy było wiadomo, że ligę mistrzów ma [censored] i będa kanały premium o to prosiłem, wiem na jakiej zasadzie działa wasza tv, jest to prosta lista m3u wystarczy dodać te kanały i problem z głowy, ogolnie 99% innych iptv ma te kanały, wy nie, dlatego was nie polecam, jedyny plus to dwa tygodnie archiwum i dogodna aplikacja na android, choc i te często nie działają, problem z nagrywaniem, dajesz stop a plik się nie zapisuje, lub 25 minutowy odcinek serialu zajmuje 30 Gb. abonament wykupiłem dlatego bo była promocja i chialem zobacczyć czy są nowe kanały, jeżeli macie ograniczoną listę do 100 kanałów, moja propozycja:
zastąpić:
sportklub - tam nic już nie ma - polsatem sport premium1
extreme sport - polsatem premium 2
nsport nie wiem po co na co komu ten kanał - [censored] sport 2
tv trvam - !!!???? - hgtv polska
przydałby się comedy central family...
jeśli dodacie te kanały wrócę na 100 % nawet za tą cenę, i będę was promował w kraju w którym mieszkam. A uwierz mi dużo osób korzysta u nas z takiej własnie tv
Serdecznie witamy!
Dziękujemy Panu za taką propozycje! Niestety nie możemy wymienić kanały: Sportklub, Extreme Sport, NSport, TV Trvam na proponowane przez Pana, dlatego że staramy się mieć optymalną ofertę dla wszystkich klientów. W przyszłości będziemy dodawać nowe kanały zwracają uwagę na życzenia naszych użytkowników.
to w przyszłości nigdy nie nastąpi, proszę o nie od półtora roku i ciągle ten sam tekst, naprawdę nie wierzcie tutaj im, to są złudne obietnice, polecam planeta.pl tam macie full ofertę, również z archiwum......
Mam ciagle ten sam problem "sportowy" i wiec zaczalem szukac....Jak dobrze poszukasz w internecie to znajdziesz inne telewizje ktore oferuja i [censored] sport i [censored] Premium i [censored]+ Sport i... 3 programy [censored]. Wystarczy chciec... a oni nie chca!