Archiwum tv
Witam
Brak możliwości odtwarzania archiwum na Android tv. Dziwne bo do tej pory działało to bez problemu. Po przeczytaniu instrukcji w jaki sposób można sobie z tym poradzić na Amazon fire stick mogę tylko napisać że to bzdura. Może ktoś by się zainteresował tym że pilot Android tv nie ma przycisków z podwójną strzałką w lewo i w prawo do przewijania dni wstecz. Android tv korzysta z app dla Amazon??? Może to jest problem. Czekam na instrukcję jak można to zrobić na ANDROID TV!!!
Pozdrawiam
Brak możliwości odtwarzania archiwum na Android tv. Dziwne bo do tej pory działało to bez problemu. Po przeczytaniu instrukcji w jaki sposób można sobie z tym poradzić na Amazon fire stick mogę tylko napisać że to bzdura. Może ktoś by się zainteresował tym że pilot Android tv nie ma przycisków z podwójną strzałką w lewo i w prawo do przewijania dni wstecz. Android tv korzysta z app dla Amazon??? Może to jest problem. Czekam na instrukcję jak można to zrobić na ANDROID TV!!!
Pozdrawiam
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Serdecznie witamy!
Prosimy odinstalować wersję 2.9.6 i zainstalować wersję 2.7.25 według instrukcji
którą wysłaliśmy Pani na e-mail
Dziękujemy,
PolBox.TV.
Witam,
od jakiegoś czasu u mnie także nie działa archiwum na android tv. Jak mam zainstalować podaną w odpowiedzi wersję 2.7.25? Proszę o instrukcję.
Pozdrawiam.
Serdecznie witamy!
Prosimy odinstalować wersję 2.9.6 i zainstalować wersję 2.7.25 według instrukcji
Dziękujemy,
PolBox.TV.
Zainstalowałam wg instrukcji i działa! Dziękuję za pomoc!
Serdecznie witamy!
Dziękujemy,
PolBox.TV.> @EAKSS powiedział(a):
Serdecznie witamy!
Cieszymy się, że problem został rozwiązany.
W razie pytań dotyczących usług PolBox.TV prosimy uprzejmie o kontakt.
Dział obsługi klienta jest dostępny całodobowo.
Dziękujemy i życzymy miłego oglądania!
PolBox.TV