Zaloguj się
Fora
Dyskusje
Aktywność
Sklep
Zaloguj się
Fora
Dyskusje
Aktywność
Sklep
Fora / Wyszukaj
  1. No channel błąd #100

Admin
    by Admin · November 2021
    No channel błąd #100...to wlasnie mi wyskakuje kiedy probuje wlaczyc jakikolwiek kanal. Pomozcie
  2. No channel błąd #100

Admin
    by Admin · November 2021
    No channel błąd #100...to wlasnie mi wyskakuje kiedy probuje wlaczyc jakikolwiek kanal. Pomozcie
  3. Nie dziala

Admin
    by Admin · November 2021
    Najpierw przerywało, że nie dało się oglądać, a teraz w ogóle nie działa. Wyskakuje "no chanel (#100). Ostatnie tyg to chyba ani jednego programu nie obejrzałam by się nie zacinało. Porażka!
  4. Nie dziala

Admin
    by Admin · November 2021
    Najpierw przerywało, że nie dało się oglądać, a teraz w ogóle nie działa. Wyskakuje "no chanel (#100). Ostatnie tyg to chyba ani jednego programu nie obejrzałam by się nie zacinało. Porażka!
  5. Polbox Stopped working completely November 22, 2021

Admin
    by Admin · November 2021
    On Polbox.tv for windows displays error #100, no channel.
  6. No channel błąd #100

jon
    by jon · November 2021
  7. Polbox Stopped working completely November 22, 2021

JNHamilton
    by JNHamilton · November 2021
    On Polbox.tv for windows displays error #100, no channel.
  8. No channel błąd #100

buhmann
    by buhmann · November 2021
  9. Nie dziala

12309188
    by 12309188 · November 2021

Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Zaloguj się przez PolBox
Wpis za pomocą PolBox.TV

Zaloguj się
© PolBox.TV Forum 2025
Sklep Reguły forum