-
No channel błąd #100
by Admin ·No channel błąd #100...to wlasnie mi wyskakuje kiedy probuje wlaczyc jakikolwiek kanal. Pomozcie -
No channel błąd #100
by Admin ·No channel błąd #100...to wlasnie mi wyskakuje kiedy probuje wlaczyc jakikolwiek kanal. Pomozcie -
Nie dziala
by Admin ·Najpierw przerywało, że nie dało się oglądać, a teraz w ogóle nie działa. Wyskakuje "no chanel (#100). Ostatnie tyg to chyba ani jednego programu nie obejrzałam by się nie zacinało. Porażka! -
Nie dziala
by Admin ·Najpierw przerywało, że nie dało się oglądać, a teraz w ogóle nie działa. Wyskakuje "no chanel (#100). Ostatnie tyg to chyba ani jednego programu nie obejrzałam by się nie zacinało. Porażka! -
Polbox Stopped working completely November 22, 2021
by Admin ·On Polbox.tv for windows displays error #100, no channel. -
No channel błąd #100
by jon ·No channel błąd #100...to wlasnie mi wyskakuje kiedy probuje wlaczyc jakikolwiek kanal. Pomozcie -
Polbox Stopped working completely November 22, 2021
by JNHamilton ·On Polbox.tv for windows displays error #100, no channel. -
No channel błąd #100
by buhmann ·No channel błąd #100...to wlasnie mi wyskakuje kiedy probuje wlaczyc jakikolwiek kanal. Pomozcie -
Nie dziala
by 12309188 ·Najpierw przerywało, że nie dało się oglądać, a teraz w ogóle nie działa. Wyskakuje "no chanel (#100). Ostatnie tyg to chyba ani jednego programu nie obejrzałam by się nie zacinało. Porażka!